Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2023, 12:13 PM
Nacho Nieto Nacho Nieto is offline
Member
 
Join Date: Sep 2023
Location: Colombia
Posts: 2
Default Problema con los display de la c24

Hola estoy teniendo problemas con 2 de los 3 displays de mi c24 muestra unos símbolos extraños, es lo único que tiene el resto trabaja bien. Adjunto foto


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 09-25-2023, 01:05 PM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,250
Default Re: Problema con los display de la c24

Hola Nacho: contacta a Avcom Colombia, el representante de Avid en tu país.
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Open Core Mac Pro OSX Ventura | ProTools HD 2023.x | Merging HAPI ADA8 | UAD Quad PCIe | Kali IN-8 | Presonus Temblor 10 | Softube, SSL, Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
  #3  
Old 09-26-2023, 04:59 AM
Nacho Nieto Nacho Nieto is offline
Member
 
Join Date: Sep 2023
Location: Colombia
Posts: 2
Default Re: Problema con los display de la c24

Muchas gracias


Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problema en Grabación McKuack Foro en Español 2 06-15-2018 11:32 AM
Problema con Pro tools 8 y windows 7 senycolas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 10-07-2010 05:01 AM
Problema nel Bounce to disk Gino1948 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-26-2010 04:35 AM
Problema con PT8 Ventor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-26-2010 03:46 AM
Problema con ShortCuts nyquist-x 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-04-2006 11:55 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com