Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2005, 06:15 AM
Lampdawg Lampdawg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Maryland
Posts: 7
Default Digi 002 faders dont work. What\'s wrong?

Hello all,
I turned on the Digi 002 this morning and it come on with on problems. The faders set itself to my settings. I started in standolone mode. tried to turn the volume down in channel one and there was no response. I pulled the fader all the way down and it went back to it's load up position. I tried the other faders and recieved the same results. I have no control over the faders. The funny part is when I turned on the mac and started a PT 6.9 session after a new track was created. I was able to control the fader from PT with the mouse. When I touched the fader. I recieved no response. Can anyone tell me what's wrong and how do I fix this problem.

Thanks in advance for your responses.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2005, 01:11 PM
C52382P C52382P is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Smithfield, VA
Posts: 336
Default Re: Digi 002 faders dont work. What\'s wrong?

Maybe you should try a firmware update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Faders don't work on my digi 002 Bernardes 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-21-2006 10:18 AM
My digi 002 faders does'nt work... juguelio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-24-2006 08:11 AM
MASTER FADERS METERS DONT MATCH mobilelab Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 02-08-2005 05:15 PM
MY DIGI 002 RACK DONT WORK JOAN ROSALES 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 9 09-17-2003 12:33 PM
somethings wrong... errors dont make sense laneyamp 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 20 09-04-2002 12:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com