Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-29-2010, 02:09 AM
gamwtonxristo gamwtonxristo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: athens/greec
Posts: 10
Default Midi editor cutting off note trails

hi guys ,at first i though there was a problem only with superior drummer,but then i realize that i have the same problem with all vsts ,well the problem is that when i load vst to an instrument track ,althought in playback everything is fine,when i go to midi editor to draw some notes the sound is getting cutted,i ve tried many things such as changing rtas proccessors or the buffer cache but nothing changed at all,

please guys i really need some help because its matter of buissness,

my gear is
( pro tools le 8 with a digi 003 in 4core pc with 4 gig ram and window xp 32)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2010, 05:52 AM
gamwtonxristo gamwtonxristo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: athens/greec
Posts: 10
Default Re: Midi editor cutting off note trails

hey guys unfortunately i dont see any respond,

well somehow i found that enabling dynamic transport make things better,but i think that the problem hasn't to do with that,too confused,tired
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi / Instrument - First note doesn't copy properly in editor echopathy Pro Tools 9 18 07-06-2016 05:27 PM
MIDI Editor should hide notes note in clip melino Pro Tools 10 0 06-30-2012 03:36 PM
Mini Grand Cutting Off Note Trails StudioRat81 Virtual Instruments 7 06-11-2010 06:35 PM
Midi note cutting off when loop starts over illyaas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-05-2007 08:50 AM
Midi note cutting off when loop starts over illyaas MIDI 5 02-05-2007 08:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com