Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-24-2005, 05:19 PM
bboyspaz bboyspaz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default Protools 6.4 Problem

hey. i've had my mbox for almost a year now. and everythings been working fine. and i installed tiger, and things were still running fine. but idk what i did but i can't open protools now. it keeps telling me another program is running thats using the protools sound or something. i have NO idea what program that is cus for all i know theres nothing running. i tried erasing all my protools stuff, uninstalling and reinstalling, i've tried it all. does anyone if theres a way to figure out what it is that is keepin my protools from opening. or has anyone had this same problem what should i do? help would be MUCH appreciated seeing that i do sessions very frequently. thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-24-2005, 06:01 PM
bboyspaz bboyspaz is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default Re: Protools 6.4 Problem

nevermind.....i think i just figured it out. 6.4 doesn't work on tiger :-\ i gotta see if my school is gona give us the upgrade cus they gave us the mbox. sorry for wasting everyones time
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Protools 11 SERIOUS PROBLEM apogeo Pro Tools 11 14 07-10-2013 12:58 PM
Problem using protools le in w7 luifer 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 06-06-2010 06:37 PM
Big Problem With ProTools ! Kassew Pro Tools M-Powered (Win) 2 02-07-2009 09:41 AM
Protools LE 7.5.4 on Mac 10.5.4: Problem Loading Protools KabNig 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 07-30-2008 06:32 AM
protools 6.9.2 problem! songa 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-30-2005 10:41 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:57 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com