Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-27-2017, 11:17 AM
arkTus arkTus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: USA
Posts: 2
Default Pro Tools 11 MIDI no longer working

Greetings, I have been using pro tools 11 fine for some time now, until recently I updated the program online, after which my MIDI controller no longer works in the program. Nothing records or is registered into the track. Anybody know what the problem could be? I've tried alot of different little things under Setup-MIDI but nothing is working. Help!
Reply With Quote
  #2  
Old 06-27-2017, 11:24 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,768
Default Re: Pro Tools 11 MIDI no longer working

Quote:
Originally Posted by arkTus View Post
Greetings, I have been using pro tools 11 fine for some time now, until recently I updated the program online, after which my MIDI controller no longer works in the program. Nothing records or is registered into the track. Anybody know what the problem could be? I've tried alot of different little things under Setup-MIDI but nothing is working. Help!
hi and welcome to the DUC .. can you provide us your system information please .. every little bit helps ..

for example: PC or MAC, OS version, Exact Pro Tools Version, etc

1) until recently I updated the program online - which version did you upgrade to ??

2) my MIDI controller no longer works in the program - what midi controller ??

you see what i mean ..

cheers john
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #3  
Old 06-27-2017, 02:13 PM
arkTus arkTus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: USA
Posts: 2
Default Re: Pro Tools 11 MIDI no longer working

Thanks for the quick reply!

I run a PC acer Windows 10

Pro Tools 11

MIDI controller is a StudioLogic Keyboard with a chord that is an "iconnectivity mio"

https://www.sweetwater.com/store/det...XhQaAjXD8P8HAQ

When I upgraded, I don't know exactly what happened but it's like it jinked my program because It was working fine before.

It also says I need a membership now or something like that where I have to pay a membership fee to run the program??
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Keyboard no longer working daniellennon Pro Tools 12 21 05-04-2015 03:41 AM
Roland UA-33 interface no longer working with Pro Tools jhowarth95 Third Party Interfaces 1 06-17-2014 08:28 PM
pro tools le 8.0.5 no longer seeing midi with midisport uno jimbo1 MIDI 9 03-27-2013 03:26 PM
Midi Learn No Longer Working ersalmon Windows 1 02-03-2013 10:13 PM
Pro Tools Hangs in Record for several seconds sometimes longer while recording MIDI Boogie457 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-06-2010 11:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com