Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 04-05-2021, 06:57 PM
10onpump7's Avatar
10onpump7 10onpump7 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Default midi controller no longer working

after upgrading from FIRST to a paid sub, my axiom 49 midi controller is no longer working and in the input devices say "MIDIIN2 USB Axiom 49)[emulated]" and a second saying "USB Axiom 49 [emulated]". neither work. any help getting this figured out would be great
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11 MIDI no longer working arkTus Pro Tools 12 2 06-27-2017 02:13 PM
MIDI Keyboard no longer working daniellennon Pro Tools 12 21 05-04-2015 03:41 AM
Midi Controller Not Working MSM33 Getting Started 1 10-14-2014 10:44 PM
Midi Learn No Longer Working ersalmon Windows 1 02-03-2013 10:13 PM
USB MIDI CONTROLLER NOT WORKING NickFLZ Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 07-08-2003 08:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com