Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2013, 08:23 AM
guileman guileman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 72
Default Protools 10 session streaming on PC

I'm looking for a plugin that works on Protools 10 PC to streams sessions online.
I'm mixing for a composer and right now we are loosing lots of time having to bounce my mixes everytime, upload it on the net then he has to download it, then listen to it. then i have to do some corections, then reupload it, etc.

I have done some researches for a solution, i know there's source Live.
The problem is that it doesn't work with Protools 10 on PC, only on MAC.

Is there another plugin or way of streaming my session so we can work a lot faster?

Last edited by guileman; 06-20-2013 at 08:41 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-20-2013, 06:40 PM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,681
Default Re: Protools 10 session streaming on PC

Try Digital Musician. Or maybe Skype?

Cheers,
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
  #3  
Old 06-20-2013, 07:27 PM
guileman guileman is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 72
Default Re: Protools 10 session streaming on PC

Quote:
Originally Posted by The Weed View Post
Try Digital Musician. Or maybe Skype?

Cheers,
Looks interesting
Just saw that they have a plugin but vst only.

And skype is cool idea but would it be good quality?
Anyone tryed it?
Any tutorials on how to do it?

Last edited by guileman; 06-20-2013 at 07:39 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2013, 10:20 AM
The Weed's Avatar
The Weed The Weed is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 6,681
Default Re: Protools 10 session streaming on PC

They had an RTAS plug-in because I have it on my PT LE v8. Guess they stopped supporting Pro Tools.

Maybe try Rewiring the DMN VST plug-in into Pro Tools using Reaper or some other program?

Cheers,
__________________
Take your projects to the next level with a
non-union national read at reasonable rates
Demos: brucehayward dot com
Source-Connect: brucehayward
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Streaming a session over the Net kd_special Post - Surround - Video 25 10-07-2019 12:59 AM
Audio Files Moved or Removed from Session after Saving Session Copy for Protools 9 doubtful guest Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 02-06-2013 03:42 AM
streaming protools from mbox 3 to skype preswick macOS 1 09-02-2011 03:37 PM
Protools M-Powered quits session when trying to create a new session on my MacBookPro Edavis229 Pro Tools M-Powered (Mac) 1 04-05-2011 02:33 PM
Streaming Reason through ProTools in OS 9.2.2 gabriel_q2000 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-16-2003 05:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com