Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-11-2011, 02:56 PM
ChrisMitchell ChrisMitchell is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Jersey
Posts: 163
Default Sound Replacer i-lok License - Which Version Can I get?

Hi all,

I have Sound Replacer 1.8 installed on my old PT system (TDM 6.2.3). I just purchased a PPC G5, and am in the process of upgrading to 8.0cs3 (last version I can use with AutoTune 4 TDM from my research).

I have an i-lok authorization for "Sound Replacer" as it is listed in my i-lok account. Does that mean I can download the latest and greatest installer for Pro Tools 8 and I'm good to go? No additional purchase required?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2011, 04:52 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,666
Default Re: Sound Replacer i-lok License - Which Version Can I get?

Quote:
Originally Posted by ChrisMitchell View Post
Hi all,

I have Sound Replacer 1.8 installed on my old PT system (TDM 6.2.3). I just purchased a PPC G5, and am in the process of upgrading to 8.0cs3 (last version I can use with AutoTune 4 TDM from my research).

I have an i-lok authorization for "Sound Replacer" as it is listed in my i-lok account. Does that mean I can download the latest and greatest installer for Pro Tools 8 and I'm good to go? No additional purchase required?
Hi,

I can't remember any Digidesign plugin requiring a paid update (Other than the Air instruments) so i think you should be good to go. Anyway no harm done if you try and it doesn't work.



Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2011, 09:14 AM
ChrisMitchell ChrisMitchell is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Jersey
Posts: 163
Default Re: Sound Replacer i-lok License - Which Version Can I get?

Thanks. Just wanted to make sure. I have Auto Tune 4 TDM, and I know if I wanted to upgrade to Version 5, it's a paid one. Just wanted to make sure Sound Replacer isn't the same thing.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound Replacer version 10 mattia77 RTAS & TDM Plug-ins 1 06-08-2013 11:00 AM
sound replacer version? antiphase 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-21-2004 03:52 PM
Suggestions for a New Version of Sound Replacer .... Bobby Peru Pro Tools TDM Systems (Mac) 15 07-21-2003 01:47 AM
What version of Sound Replacer for XP? a2zproductions 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 06-28-2003 11:07 PM
Sound Replacer: newest version? Allan Speers Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 07-13-2002 03:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com