Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2008, 01:59 AM
holla42day6 holla42day6 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2
Exclamation In Active Plug ins (7.3 HD) plz help!!

2day I turned on my mac, opened a session and half of my plug ins were in active.. bomb fact, FOcusrite, Voice spin, and list goes on.. is there anyway I can get these plug ins back.

and I dont have my 7.3 HD cd...
please help...
please..

Reply With Quote
  #2  
Old 09-30-2008, 10:25 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,877
Default Re: In Active Plug ins (7.3 HD) plz help!!

Are the plug-ins in your plug-ins folder? Is your iLok key working? Which version of Pro Tools do you have installed? Which OS version?

See the Help Us Help You thread for more on what we need to help you properly...
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Plug ins could not be made active because recurces are not available Maddawg383 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-21-2010 11:36 AM
One or more plug-ins could not be made active because there cc1 Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 04-30-2010 11:44 AM
Unused/Active plug ins folder, where is it? Bleeder 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 11-13-2009 02:58 PM
Plug-in could not be made active... T-Racks.EQ felipe411 Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-10-2008 04:49 AM
PT 7.2 plug-ins in PT 7.3.How to make them active? dj_tms Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 02-20-2007 02:22 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com