Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-20-2005, 11:46 AM
CraigLearmont CraigLearmont is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Alberta
Posts: 235
Default Talkback switches?

Hey guys.

I have had some problems getting the talkback switch to work on the Control 24.

I'm using a Roland sustain pedal. I'm assuming that this won't work.

Does someone have some examples of which switches work, and which ones
don't?

Thanks!

Craig Learmont
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2005, 11:48 AM
CraigLearmont CraigLearmont is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Alberta
Posts: 235
Default Re: Talkback switches?

You can respond here, or email [email protected].

Thanks very much!
Reply With Quote
  #3  
Old 10-20-2005, 10:12 PM
jre3132 jre3132 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 1,247
Default Re: Talkback switches?

I'm not sure what kind of pedal I have setup on mine, I can't remember, but I had to go into the option and reverse the polarity of the switch to get it to work. You do this in the control 24 option menu. If you can't figure it out post again and I'll go back in and look at my settings for a play-by-play list of what to do.
__________________
Mac Pro 3.7 Quad Core Intel
Mac OS X 10.13.2
PT Ultimate HDX 2019.10
64GB RAM
HDX I/O 16x16 Analog
HDX I/O 8x8x8
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2005, 02:32 PM
CraigLearmont CraigLearmont is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Alberta
Posts: 235
Default Re: Talkback switches?

Hello there.

I have tried reversing the polarity on both jacks to no avail.

Any more idea on switches, or are the jacks possibly shorted or something?

Thanks!

Craig Learmont
Reply With Quote
  #5  
Old 10-28-2005, 04:37 PM
jre3132 jre3132 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Nashville, TN
Posts: 1,247
Default Re: Talkback switches?

It sounds like you know what you're doing so forgive me if this is too basic.

You might want to make sure the talk back light is selected instead of play or record.

The process I used was:

Plugged the pedal into the first plug.

Went into utility\GPI's

Pressed GPI 1

selected talkback, so the light under talkback is solid (play and record should be flashing)

then reversed the polarity

I think you have to exit out of all the menus for the change to take effect.
__________________
Mac Pro 3.7 Quad Core Intel
Mac OS X 10.13.2
PT Ultimate HDX 2019.10
64GB RAM
HDX I/O 16x16 Analog
HDX I/O 8x8x8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Source Talkback AAX gets auto talkback MIKEROPHONICS Post - Surround - Video 0 11-20-2013 08:15 AM
Talkback Switches Dizzi45Z Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 02-17-2010 07:02 PM
Control 24 dim and talkback switches stuck on Makin' Sausage Music ICON & C|24 3 06-08-2009 06:26 AM
Two Talkback Switches on D-Command nickmurphy ICON & C|24 2 05-07-2007 02:23 PM
OT- Help! Does anyone know how to set the dip switches on Basshead3606 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-12-2003 10:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com