Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S1, S3, Dock and Control App

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 05-17-2024, 08:48 AM
fs441 fs441 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 29
Default Avid Control App keyboard commands not working

Hi,

I'm using the Avid Control App to control Pro Tools on my laptop.

I'm running latest Pro Tools Ultimate and latest Eucon software.

It seems all of the "Eucon" related commands in the app work fine. However, none of the "key" related commands work. So, basically, nothing corresponding to pressing a key on the keyboard works through the Avid Control App.

I've been trying to use ENTER MAIN COUNTER on page 127, which is \e & \p* keyboard commands, but pressing this button does nothing. Also, none of the numbers or arrow keys on that page work either.

Could it be something in my system preferences? I've turned off all of the keyboard shortcuts in Keyboard preferences so they don't interfere with pro tools

I have EuControl, MC_Client, and Pro Tools added and selected in "Security & Privacy / Accessibility"

Any ideas?

Thanks!
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Control, soft keys, numeric keyboard Rizz Avid S1, S3, Dock and Control App 2 03-11-2021 04:07 PM
Midi Machine Control output commands not working? bigbuddy3 macOS 1 08-21-2016 01:26 AM
keyboard commands not working. Help! grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 01:00 PM
Some key commands not working on german keyboard? Holly73 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-27-2006 11:59 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com