Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2011, 12:13 PM
xterraguy xterraguy is offline
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 79
Default Addictive Drums Plug in

A couple of months ago, i updated my Pro Tools LE software to the current version. I have no problems running the software on my Windows 7 64-bit system. However, i recently installed the addictive drums plug in to use in Pro Tools and Abbleton Live. When ever, i run Pro Tools, the addictive drums plug in does not show up in my audio channels. I checked my computer control panel and verified the software is installed on my system. Does anyone have a possible solution?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2011, 12:40 PM
nst7 nst7 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Cincinnati OH
Posts: 9,842
Default Re: Addictive Drums Plug in

You say "audio channels". Have you tried inserting in on an instrument track?

The instrument track should be stereo. From there you can route the individual drum tracks to aux or audio tracks.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2011, 12:41 PM
Top Jimmy's Avatar
Top Jimmy Top Jimmy is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Spokane, WA
Posts: 5,716
Default Re: Addictive Drums Plug in

When you installed AD, did you make sure to check the boxes for both the VST and the RTAS versions? Pro Tools requires RTAS.
__________________
James Cadwallader

Mac Studio, 64GB RAM, 1 TB SSD, Glyph 2TB USB3 HDD, Mac OS Monterey 12.6.

Pro Tools Ultimate 2022.9, HD Native, Focusrite Red 8Pre (Mac)
Pro Tools 2020.12, Mbox3 (Win)

Presonus Faderport, Pro Tools | Control
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Addictive Drums RTAS instrument plugin much softer when drums are "individualized" jglunt2112 RTAS & TDM Plug-ins 7 12-05-2013 06:54 PM
Addictive Drums PhilBuckle Pro Tools TDM Systems (Mac) 11 02-05-2012 08:46 PM
Addictive Drums Julia B The Drum Room 0 12-16-2010 01:50 PM
addictive drums, drums replacement ericlees Tips & Tricks 2 09-28-2010 10:58 PM
Addictive Drums / General Plug-In question Ash512 Virtual Instruments 4 06-07-2007 12:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:54 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com