Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-30-2009, 12:45 PM
erans erans is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: sweden
Posts: 2
Default PT8 switching between mixer/edit one-key-shortcut

Hi, just got a new pc-laptop and PT8(from PT7.4). Is there a way to switch between mixer and edit window with a one-key shortcut in PT 8? I use cntr and + but id like it to be just one key. Any suggestions you good people?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-30-2009, 02:08 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: PT8 switching between mixer/edit one-key-shortcut

Quote:
Originally Posted by erans View Post
Hi, just got a new pc-laptop and PT8(from PT7.4). Is there a way to switch between mixer and edit window with a one-key shortcut in PT 8? I use cntr and + but id like it to be just one key. Any suggestions you good people?
You'll have to remap it using a macro program like AutoHotKey.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #3  
Old 03-30-2009, 02:13 PM
erans erans is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: sweden
Posts: 2
Default Re: PT8 switching between mixer/edit one-key-shortcut

Thanks for the reply! Will that program suck energy from my computer? cause thats an issue for me. Oh, its a free software. Thats good!
Reply With Quote
  #4  
Old 03-30-2009, 03:14 PM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,557
Default Re: PT8 switching between mixer/edit one-key-shortcut

Quote:
Originally Posted by erans View Post
Will that program suck energy from my computer?
No. All the Skunk Works scripts in my signature link are created using AHK.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard Shortcut for Playlist switching DiAngelo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-02-2018 07:48 AM
keybaord shortcut for switching plugin presets? Avi Bortnick 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-06-2009 03:14 PM
is there a shortcut for switching scrolling options? drguitar Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 01-27-2008 02:53 AM
Shortcut for switching nudge mode? gregga Post - Surround - Video 5 02-26-2006 05:34 AM
shortcut for switching between tracks? barb Tips & Tricks 1 09-08-2004 08:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com