Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-14-2007, 11:25 AM
Tonto Goldstein Tonto Goldstein is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Buffalo, NY
Posts: 17
Default Locating plug-in settings?

PTHD Accel 3, Pro Tools 7.3.1cs5, Mac Pro dual 2.66gHz, OS 10.4.10, HD Expansion Chassis, 2GB RAM, Rosetta 800, 96 i/o, Sync i/o, Command 8.

Ever since I moved to my new Mac Pro the plug-in settings do not appear in the Plug-In Setting pull-down menu. The settings are all located correctly in HD>Library>Application Support>Digidesign>Plug-In Settings. I can manually 'import' settings from the folders, but only one at a time. The most pressing and annoyoing manifestation of this is using Access Indigo. Even though I have set the root plugin settings folder correctly it does not recognize the millions of patches which are, quite necessarily, organized by subfolders according to type. Any single setting files not in a subfolder will be recognized once imported. This is a pain. Thank you in advance for your input.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2007, 11:55 AM
Drew Mazurek's Avatar
Drew Mazurek Drew Mazurek is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2000
Location: Maryland, USA
Posts: 11,607
Default Re: Locating plug-in settings?

http://duc.digidesign.com/showflat.p...=965059&Forum=

http://duc.digidesign.com/showflat.p...=967338&Forum=


I did a search, see if either of these do the trick.
__________________
www.drewmazurek.com

Mixing and Mastering click here to get started.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
locating plug-ins on windows HiLoc Pro Tools TDM Systems (Win) 2 07-31-2013 02:34 AM
"Plug-in Inactive" (plug-in settings lost after upgrade from 7 to 8) Thyrium 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-25-2010 07:31 PM
Problem locating plug ins Chrisostomos General Discussion 2 08-22-2009 11:46 AM
Cannot save plug-in settings to Root Settings folder SimonORorke Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-18-2008 08:38 PM
Plug In Settings ..... Doug Farrar Tips & Tricks 3 10-20-2004 04:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:22 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com