Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Tips & Tricks

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2004, 03:29 PM
vetsen vetsen is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: tremonton, UT USA
Posts: 5
Default Importing a whole session\'s plugin settings

I remember seeing this in a manual, but can't remeber how to do it. Maybe it was the other way around. I.E. Importing tracks into another session. How is this done? Was it an app that that you used? I remember "track transfer" or something like that.

I have a session that is mixed "just right" I want this as a starting point for other projects.

Any help?

Thanks,

Steven
Reply With Quote
  #2  
Old 02-11-2004, 11:55 AM
davip davip is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle
Posts: 528
Default Re: Importing a whole session\'s plugin settings

If you're in PT6 you can import track attributes and get all your settings. If you're in PT5, do a save as, then remove all the audio from the new session. You can use this session as a template for your other mixes. Import the tracks from another tune into the template and then drag the audio into the template tracks.
__________________
Dual 2.3 GHz PowerPC G5
2.5GB RAM
OS 10.4.6
HD 2 Accel
PT 7.1cs9
192 I/O
Reply With Quote
  #3  
Old 02-14-2004, 12:11 PM
Alécio Costa's Avatar
Alécio Costa Alécio Costa is offline
Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Florianópolis, Magic Island - Brazil
Posts: 2,850
Default Re: Importing a whole session\'s plugin settings

isn´t it much easier to just copy the source plugin settings folder you were originally working to your new song session?
I do this all the time
or also, although, slower, import settings menu within plug-in menu.
__________________
Alécio Costa Studio
High-End e-Mastering & Music Production
www.aleciocosta.com

http://www.facebook.com/alecio.costa

PT Ultimate Native 2022.7 - Mac Mini M1 16GB RAM - Mac Os 12.5.1 - 2 192 IO Digidesign Digital


PT HD2 Accel - 10.3.10 OS 10.6.8 - Mac Pro 2008 16GB RAM
Mastering Gear: Pendulum Audio, Crane Song, Avalon, Great River, Sebatron, Sonnox, Izotope, PSP, TC, Fab Filter.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using EQII in PT9 & importing plugin settings Gene100 Pro Tools 9 1 02-22-2011 06:43 PM
Importing I/O Settings... or not riverwalk Pro Tools 9 4 01-10-2011 07:35 AM
Importing I/O Settings 3008 Tips & Tricks 2 12-09-2007 03:35 PM
importing plugin settings nightshadecrisis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-16-2004 01:24 PM
Importing mixer / plugin settings ManhtnProjct Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 04-28-2002 05:48 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com