Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Avid S6

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-22-2018, 12:43 AM
stefanboman stefanboman is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Stockholm
Posts: 121
Default S6 sends shows no text after 2018.3

Installed 2018.3 and after that all the text is gone from the sends on the strips.
All I can see in the sends view is the number and the graphic knob.

How do I get the sends name to come back?
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading from 2018.1 to 2018.3 with Application Manager lm183902 Pro Tools 2018 2 03-19-2018 04:41 PM
Reverting from 2018.3 to 2018.1 jamesleonard Pro Tools 2018 11 03-12-2018 05:21 AM
Xpand!2 2018 & Air Instruments 2018 lgreen100 Pro Tools 2018 16 02-15-2018 05:01 PM
Sends A-E Only Shows A Mix & Edit View akakpaws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-09-2009 08:43 AM
PlugIn text over/under other text(reference pitch) base1001 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 02-02-2006 03:19 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com