Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-03-2007, 08:21 AM
londonsoundbloke londonsoundbloke is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3
Default automation problems. the first pass doesn\'t stick

hi im using pro tools 7 on an M box with a power Mac dual 1.25GB G4 with 1GB ram
when i go to start automation for a session it wont keep the first pass.
i used to start a session (in pro tools 6) by getting my main settings, level, eq, reverbs etc set then putting my channels into write mode. after i had written first pass it would set that to the end and i could jump in with write mode or touch mode and it would revert after to my original settings.
the only way i can make it keep those original settings and revert is to write in touch mode and move every single element (ie all different volumes on eq and panning etc etc) whilst playing so that it can reset its self. does anyone understand what i just said and can they offer me some sort of suggestions as to make a first pass like this is very time consuming and a right pain.
cheers londonsoundbloke
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High pass and low pass filter for distorted guitars? adamqlw Eleven Rack 13 09-30-2011 10:35 AM
Low/High Pass Filter Automation Help Funkle 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 12-08-2010 09:23 AM
Make PRE-ROLL stick in each pass in loop record mode? el matador 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 07-23-2008 03:46 PM
automation problems. the first pass doesn't stick londonsoundbloke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 10-03-2007 05:14 AM
HOWTO, audio file automation during record pass JFreak Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-15-2007 09:00 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:03 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com