Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > Buy & Sell

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-19-2016, 02:41 PM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 39
Default FS: Izotope Post Production Suite

Selling the complete Suite.

1499 new. Asking 900 including ilok transfer fee. Selling as I have taken a full-time position at a local mixing stage.

Thanks,
Rich

Last edited by WolfieCAL; 05-23-2016 at 10:17 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2016, 10:18 AM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 39
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

Price dropped.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-31-2016, 10:19 AM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 39
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

Still Available
Reply With Quote
  #4  
Old 06-09-2016, 10:26 AM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 39
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

Gathering dust.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-09-2016, 10:35 AM
stringer.6@gmail.com stringer.6@gmail.com is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: A-804 Green Tower , 216 Gilbert Hill Lane ,
Posts: 3
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

Hi ☺️

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Reply With Quote
  #6  
Old 06-09-2016, 10:38 AM
stringer.6@gmail.com stringer.6@gmail.com is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: A-804 Green Tower , 216 Gilbert Hill Lane ,
Posts: 3
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

Quote:
Originally Posted by stringer.6@gmail.com View Post
Hi ☺️

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Does this have all the modules that come in the dialogue cleaning setup???

You see i am a dialogue editor so, the dialogue cleaning is what concerns me the most..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Reply With Quote
  #7  
Old 06-10-2016, 10:25 AM
WolfieCAL WolfieCAL is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: HOLLYWOOD
Posts: 39
Default Re: FS: Izotope Post Production Suite

All the info:

https://www.izotope.com/en/products/...ion-suite.html
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: iZotope Nectar 2 Production Suite - INSANE PRICE! andre9701 Buy & Sell 1 05-29-2016 03:26 PM
iZotope Nectar 2 Production Suite is cheaper than ever mesaone AAX Plug-ins 2 06-05-2015 08:34 PM
FS: iZotope Ozone 4 Mastering Suite The Dougfather Buy & Sell 0 11-10-2013 05:39 AM
Help with Music Production Suite trion12 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 07-09-2005 07:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com