Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2021, 07:51 AM
flautista's Avatar
flautista flautista is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chile
Posts: 1,640
Default Video engine error not launching

Do someone got this error
“Not launching video engine error”
When you import a video to Protools
Any versión OS
PRTOOLS 2020 or 2019
News help thanks
__________________
Jascha Koneffke flutist
www.prodmusica.cl
GA-X58A-UD3R[/
I7 950
RAM 24Gb corsair 1600 (3 sticks)
9-9-9-24
MAC
MacBookPro i7 2,3 15"
RAM 16gb
PT 11.3
003 Rack
MBox 3 Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 02-09-2021, 09:14 AM
flautista's Avatar
flautista flautista is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Chile
Posts: 1,640
Default Re: Video engine error not launching

When starting screen appears
Initializing audio machine
But not video engine
Besides in Set Up
the box of enable video machine is uncheck
if you check this box nothing happend
And always remain uncheck
Does someone get this
Help please
__________________
Jascha Koneffke flutist
www.prodmusica.cl
GA-X58A-UD3R[/
I7 950
RAM 24Gb corsair 1600 (3 sticks)
9-9-9-24
MAC
MacBookPro i7 2,3 15"
RAM 16gb
PT 11.3
003 Rack
MBox 3 Pro
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Error launching video engine" PT2019 elcampero Pro Tools 2019 1 02-08-2020 07:29 AM
Pro Tools Ultimate Win 10 "Error Launching Video Engine" mdvirtual Pro Tools 2019 4 01-26-2020 09:49 PM
Error Launching Video Engine mattrixx Pro Tools 2019 0 06-10-2019 07:54 PM
PT 11.3.0 Video Engine not launching TrentWilliams Pro Tools 11 3 12-31-2014 12:04 PM
Pro Tools HD 8.01 Launching Video Engine fails? AMIEL Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-25-2009 11:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com