Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-23-2003, 04:33 PM
EarnestBliss EarnestBliss is offline
Member
 
Join Date: Jul 2000
Location: Seattle
Posts: 43
Default Unable to create DAE Deck error

PT 6.0 G4 OSX 10.2.4
It worked the first few days and seemed fine
I went to record this morning and it wont even launch
I tried repairing with the disk utility but still crashes.
I know I should be using 10.2.3 but all that was available for update was 10.2.4 any one else had this problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to create a DAE deck navlesdrengen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-18-2004 03:07 PM
Unable to create DAE deck? Old Man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-03-2002 04:33 AM
Unable to create DAE Deck Tal Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 04-05-2001 04:46 PM
Unable to create a DAE deck "error" HS 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-28-2000 11:39 AM
Unable to create DAE deck! MichaelMacken 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-30-2000 08:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:56 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com