Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-20-2001, 02:32 AM
Steimway Steimway is offline
Member
 
Join Date: Sep 2001
Location: GR - Switzerland
Posts: 1
Default MP3 - Encoding

In ProTools LE: If I preset the internal Encoder for momo or stereo, after encoding
I have always the same mp3-Filesize.

What's wrong or is it so?

Danke für die Hilfe

Christian
Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2001, 05:40 AM
da BaSsTaRd! da BaSsTaRd! is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: NYC
Posts: 4,933
Default Re: MP3 - Encoding

mp3 compression gives you the same size file whether you make them stereo or mono. they're not like wavs where a mono file is 1/2 the size of a stereo file.
__________________
i love my apple iPhone!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC3 encoding? KingTor Post - Surround - Video 4 10-01-2009 05:54 PM
5.1 DVD Encoding tandem Post - Surround - Video 1 03-10-2005 04:25 PM
Using L2 and ac3 encoding drenched Post - Surround - Video 2 12-11-2003 06:17 AM
DVD 5:1 encoding scardanelli Pro Tools TDM Systems (Win) 0 10-16-2001 01:40 AM
DVD encoding jang kyung won Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-19-2001 11:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com