Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2002, 12:48 AM
dan5150 dan5150 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Issaquah, WA
Posts: 25
Default DirectX plug-ins?

I read somewhere that PT free can use DirectX Plug in's . Is this true?

-Dan-
__________________
Crystal Room Studios
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2002, 03:10 AM
Bastiaan Bastiaan is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nederland
Posts: 6,916
Default Re: DirectX plug-ins?

no
__________________
What's that?
- That's the machine that goes "pling".


Bastiaan
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DirectX and Waves. hands 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 04-06-2006 06:39 AM
.rar files and DirectX plug-ins... mastershredder 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-11-2005 02:00 PM
DirectX Plug ins Trump it Digidesign Hardware & Software 2 03-29-2005 06:31 PM
Will PT LE support DirectX Plug-ins???? Ninelives 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 07-26-2001 05:17 AM
DirectX - VST ? mikek 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 08-27-2000 11:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com