Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-19-2010, 11:43 AM
electrowerks electrowerks is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: IL, United States
Posts: 69
Angry What is Avid thinking with this web site

I have to vent, Sorry. AVID WTF are you thinking with your web site. This is the most convoluted nonsense I have have ever had to navigate. It took me 6 clicks to get to the newest update download and as I download I am still not sure if I am downloading the right file because does not give the complete Version number on the download.

I am a web developed and have worked on sites as large as Eddie Bauer.com so I know large sites. You guys need to fire your web development company ASAP. I loath having to come to this site for anything that is useful. I can find blueprints to build a nuclear bomb faster on the net then your updates.

Sorry Rant Over.
__________________
Chuck Macak
electrowerks recording

Mac Pro 3.7 GHz Quad-Core Intel Xeon E5
32gig ram
PT HD 12 with D-Command 24
Apogee Ensamble Thunderbolt
UAD2 Octo x2
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2010, 01:12 PM
promixr promixr is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: New York
Posts: 859
Default Re: What is Avid thinking with this web site

I'm wearing Eddie Bauer pants right now...

; D
__________________
Eddie Sullivan
Long Island Mac Tech
http://long-island-mac-tech.com
long.island.mac.tech@gmail.com
631 786 3924

Freelance Mac/Pro Tools tech for hire. Metro New York Area.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2010, 01:47 PM
studiojimi's Avatar
studiojimi studiojimi is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA
Posts: 3,115
Default Re: What is Avid thinking with this web site

i'm panting right now

but don't we have enough "the site sucks" threads

this is the thread we have going on this topic so you see what we've already said about this

http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=277292
__________________
CAZADOR RECORDING
PT10.3.10/HD6/192w16in/MTN.LION OS 10.8.5 / Westmere MacPro 8 Core W/20gRAM MAGMA-PE6R4/TDM&RTAS/WAVES Platinum/UA/Eventide Plugs/I usually record at 88.2
With GOD as my partner. . . I need to make my plans LARGER.

Reply With Quote
  #4  
Old 10-23-2010, 07:14 PM
SmokinBaldMonkey SmokinBaldMonkey is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Los Angeles
Posts: 132
Default Re: What is Avid thinking with this web site

yeah but it's just a dirty-bomb. its not even good for a medium-sized city.
__________________
Veni, Vidi, Funki - I came, I saw, I laid the stank down

System 1: Retina MBP 512SSD/16RAM - Thunderbolt HDX1/HDIO
System 2: Mac Mini - 512SSD/8RAM - Thunderbolt HDX1/HDIO
OSX 10.8.5
Pro Tools 10 HD
Pro Tools 11 HD
SYNC HD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AVID site down again? Frank Kruse Pro Tools 10 6 04-02-2012 09:08 AM
How to buy PT 10 from avid web-site Romka Pro Tools 10 1 02-13-2012 06:32 AM
Avid Site Down Barry Johns 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-04-2010 09:24 PM
www.AVID.com redirecting to German AVID Web Site justus1900 General Discussion 13 09-25-2010 02:34 PM
New Thinking From Avid... The Weed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 03-18-2008 05:29 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com