Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-02-2009, 11:58 PM
RobPG RobPG is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: UK
Posts: 10
Default Can't find rendered files

Hey, having problem with some drum tracks, when I open the session, It can no longer find the drums which I have used elastic audio on, the rendered files. The only thing I had done was remove the plugin and commit the changes I had made.

I am running PT8 with an Mbox 2 into a 2.4 gig mac book, recording on to a 250GB firewire hard drive

It's a bit of a session stopper, just wondering if there is any hope for them yet!

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing Rendered Elastic Files Electric Peak Pro Tools 10 10 10-18-2019 10:37 AM
Rendered Elastic Audio files disappearing! huzzam 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 02-27-2018 09:50 AM
Rendered Files : WHERE do they disappear to? midnightrambler Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 1 12-18-2012 07:42 AM
Regenerate Missing Rendered Files Without Searching TiPo Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-02-2010 05:57 AM
Squeaky Noises Rendered in Fade Files toddburke Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 01-20-2004 09:34 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com