Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2021, 03:27 PM
Juan Antonio Juan Antonio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: Ceuta
Posts: 2
Default EXPORT AUDIO- DIFFICULT QUESTION - pro tools / sibelius

I know it is possible to export automatically all the individual tracks in a multitrack sesion in Pro Tools.

My question is... Is it possible to do the same thing but in reverse?

I mean: export all the tracks as an audio file except one which is mute, and do the same thing with all the tracks. So in the end you have as many audios as tracks, and each audio has only one track lost.



If you know how to do it please write me to my email:
jama997@gmail.com,
thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-22-2021, 03:39 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 37,128
Default Re: EXPORT AUDIO- DIFFICULT QUESTION - pro tools / sibelius

Sorry, but the question doesn't make any sense to me What is it that you need to make happen and how does Sibelius matter?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 09-23-2021, 01:10 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 3,905
Default Re: EXPORT AUDIO- DIFFICULT QUESTION - pro tools / sibelius

I'm guessing here; Say you have a quartet recorded, four tracks, and you want to provide the four musicians with one bounce each, and each bounce with their own performance missing. Did I get it right? In the ballpark?
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini 2018, six-core 3.2gHz i7, 32 gb RAM.
Focusrite Scarlett 6i6 2nd gen, Dynaudio BM6's, Command|8, SSL UC1.
Pro Tools 2020.11.0.157, Mac OS 10.15.7.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-23-2021, 01:33 AM
Juan Antonio Juan Antonio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2021
Location: Ceuta
Posts: 2
Default Re: EXPORT AUDIO- DIFFICULT QUESTION - pro tools / sibelius

Yes Ben Jenssen, that is what I was trying to say.

In your example, a quartet, maybe it would be easier to do it manually, but imagine doing that for a full orchestra.

For me it would be very helpfull to do it in an automatic way.

It would also work for me to do the same thing in sibelius.

Thank you for your answers.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Export->Sibelius is disabled. why? huzzam Pro Tools 12 9 10-21-2017 11:26 AM
Pro Tools Export to Sibelius Rick3390 Pro Tools 9 5 07-27-2012 11:43 AM
send to sibelius, export to sibelius... ericlees Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-07-2010 07:17 PM
send to sibelius, export to sibelius... ericlees Pro Tools M-Powered (Mac) 1 11-07-2010 07:02 PM
Sibelius First - export from PT? table17 MIDI 1 11-03-2009 07:39 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com