Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-10-2011, 02:49 AM
robinfile robinfile is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: kent uk
Posts: 4
Default MP3 Export problems

have been using mp3 option for a few months now with no problems,but now i keep getting this error mesage

Assertion in "..\..\FF\Audio\FF_MP3 Plugin.cpp",line 271

have reinstalled M powered 8 and 8.04 update and Mp3 option

has anyone got any idea how to get this fixed?

Windows XP Pro
AMD Dual Core 2.7
M audio 410
3 Gig Ram
Reply With Quote
  #2  
Old 03-10-2011, 08:34 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,807
Default Re: MP3 Export problems

You should try trashing preferences per the info in the General Troubleshooting thread - if that doesn't help, please see the Help Us Help You thread for details about what we need to know to assist further.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 03-10-2011, 10:43 AM
robinfile robinfile is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: kent uk
Posts: 4
Default Re: MP3 Export problems

Thanks ,that seems to have done the trick although i am getting a 16 or 24 bit dropdown option on the export page (mp3)..... it does the export when 16 bit is selected,when 24bit is selected the same error occurs , no idea if this means anything...(musician not engineer)....if i have any more problems i'll come back with a sandra report etc..etc...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.4 export problems ilovemyssl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 04-21-2008 03:36 AM
Mp3 export problems Jupiter4 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 08-07-2007 08:47 PM
Export to H264 problems michael c Post - Surround - Video 9 05-22-2007 04:18 PM
OMF export problems Dave Steinwedel Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-17-2003 11:32 PM
mp3 export problems, etc lepto 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-03-2002 10:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com