Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-18-2007, 09:16 AM
Haiku Haiku is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 16
Default Path to session contains illegal characters (/).

Hello,

I wonder if anyone can help with this very annoying problem.

I am running ProTools 7.1 on a PowerBook G4 running OSX.4.8

Everytime I try to create a New Song all I get is the following message - Path to session contains illegal characters (/).

Any thoughts as to what's going on?

Many thanks for your help.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ERROR: "path to session contains illegal characters ( / )." pawn3d 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 11-24-2020 12:08 PM
"Path to session contains illegal characters" beschaving macOS 5 07-30-2013 01:42 AM
path to session contains illegal characters evankertman Pro Tools M-Powered (Mac) 7 04-28-2009 03:09 PM
path to session contains illegal characters (/) basslik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-20-2008 08:22 AM
Path to session file contains illegal characters (/). ???? jpashley1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-15-2007 07:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com