Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2012, 08:24 PM
Lewis888 Lewis888 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: St Paul
Posts: 1
Exclamation Mbox Pro 3 not getting recognized, HELP!!

I have had my Mbox Pro 3 for 13 months now, and of course it stops working right after my warranty ends. Everything has been working fine for the past year. The other day I decided to rearrange my room. Before hand I was working in pro tools and everything was fine. I rearranged my room, put it back together and now my Mbox wont get recognized.

I've tried plugging my Mbox into three different computers, I've tried two different firewire cables, and I tried my brothers Mbox 2 in my computer and it worked fine. I have also reinstalled pro tools, and nothing. The Mbox (the actual unit) appears to be working fine. All of the lights light up, I can plug things into the pres and get levels, I can switch speakers, etc. All of this leads me to believe something has happened to the firewire ports on the Mbox.

If anyone has ANY insight I would greatly appreciate it. PLEASE HELP ME!!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2012, 10:38 PM
Paul Cavins Paul Cavins is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Cincinnati
Posts: 328
Default Re: Mbox Pro 3 not getting recognized, HELP!!

I had trouble getting my 002r to be seen by PT. I had upgraded from 7.3 to 10.

Anyhoo, everything was groovy, and then all of the sudden, PT would not see my 002r.

The solution turned out to be holding down the "N" key while launching Pro Tools. This initiated a process where PT let me pick my interface.

Maybe this will help you. Let us know the details of your rig, your computer, your OS, and maybe we can help--

PC
__________________
I don't know karate but I know KA-RAZY!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 pro not recognized johnny_78 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-05-2013 05:23 AM
mbox 2 its not recognized? help papitopinillo macOS 1 06-03-2011 10:49 AM
MBOX USB Not Recognized ChicagoViolinist 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 11-17-2010 10:19 AM
mbox 2 pro not recognized at all BLOATUS Pro Tools M-Powered (Win) 2 04-17-2008 02:08 AM
Mbox not recognized by OSX rickmarsh 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 05-02-2003 04:25 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com