Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-11-2005, 11:10 PM
digialltheway digialltheway is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default No sound coming from my monitors on a Digi 002

Hello! I just got the Digi002 Rack and I have hooked up my two Event Monitors to the Mon. Output L and R. I get a signal showing on the ProTools 6.4 track from my keyboard when I use Audio Track, Aux Input, and even Midi Track. However, no sound is coming out of my monitors. I have switched between Auto Input Monitor and Input Only Monitor and it doesn't matter. There's still no sound. All of my volume levels are up and the Rack is not on mute. My sample rate is currently at 44.1. I need help!

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #2  
Old 02-12-2005, 12:07 AM
tele_player tele_player is offline
Member
 
Join Date: May 2003
Location: California
Posts: 6,557
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

Have you tried headphones?
__________________
Quad 2.5 G5, 4.5G RAM


Reply With Quote
  #3  
Old 02-12-2005, 01:51 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

Create a Master Fader for Output 1&2 and see if you have any metering. Make sure the MUTE button or ALT SRC TO MON on the 002 isn't enabled.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #4  
Old 02-12-2005, 09:02 AM
digialltheway digialltheway is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

Unfortunately, the headphones don't work, either.
Reply With Quote
  #5  
Old 02-12-2005, 09:06 AM
digialltheway digialltheway is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

Tried both and there is no sound. There is nothing on mute. I hit record on the audio track as well and there is metering, but still no sound. Any other suggestions?
Reply With Quote
  #6  
Old 02-12-2005, 09:31 AM
digialltheway digialltheway is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

bump
Reply With Quote
  #7  
Old 02-12-2005, 09:59 AM
digialltheway digialltheway is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 6
Default Re: No sound coming from my monitors on a Digi 002

OK. I can tell this is going to be a long road for me. I was using the output as S/PDIF 1-2, which was what I was used to doing on my Digi001. I switched it to Analog 1-2 and it worked. Thanks to all who replied!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
no sound coming out through monitors BtotheZ26 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-23-2012 07:22 PM
Pro Tools 9.0 no sound coming out of my monitors shamanrock Windows 2 08-05-2011 09:18 PM
Mbox 2 Mini Sound coming through both Monitors and headphones jt1432 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 03-12-2011 11:06 PM
No sound coming from monitors shortyboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 07-11-2007 06:12 PM
static sound coming from monitors madoneman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-26-2006 03:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com