Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2011, 03:30 PM
nullstudios nullstudios is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 12
Default Cannot get hardware to work on inserts without phase/ comb filtering

Hello all!

I have a hd2 setup with a 96i/o on an intel mac. I've got some great hardware such as an Alan smart c2 etc. But cannot effectively get any of it to play together, except on tracking!

So, here's what we've tried:

internal bounce of the tracks to get a single stereo track. Assigned the outputs to 7&8 (have also tried as a send and as a send on an aux) which are then into the smart. Back out and into pt on 7&8. The resulting recorded track has very apparent phase coherence or comb filtering - the guitars for example sound like they have a phaser pedal on them.

We've had the cables checked and are good. We've searched here and google, checked the pt manual and can't find a solution. If anyone can help/ make a suggestion, I'd be more than happy to test it out!

Thanks in advance, steveo
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hardware insert 1&2 cutting off other hardware inserts on aux tracks Led Windows 4 12-09-2013 09:19 AM
Mbox Pro3 PT9 - Hardware Inserts don't work!! Help! projectstudioLA Pro Tools 9 0 03-11-2011 08:05 PM
phasing/comb filtering issue w/ audio suite? sonalma 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-17-2008 11:00 AM
Keeping tracks in phase due to mixer ch. inserts bryanbassett 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 09-27-2002 03:05 PM
phase rotation? group delay? comb filtering? Alécio Costa Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 09-19-2002 06:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:46 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com