Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-17-2010, 07:37 AM
SNAPPER SNAPPER is offline
Member
 
Join Date: May 2000
Posts: 138
Default td-9 with ezdrummer-hihat issue

So I got my td-9sx kit to trigger drums correctly in pro tools using the ezdrummer plug. the only issue is that the hi-hat does not trigger correctly. It seems to use the open-hat sound even when the pedal is depressed. I know there are issues with hi-hat triggering but i have not found any detailed instructions. is it just a matter of midi map tweaking? all other sounds work great, toms, kick, snare,cymbals,etc.....

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help needed with EZDrummer issue boycie Virtual Instruments 4 04-11-2012 04:37 PM
Need Ride or HiHat Mic, which one? Monty_python 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 10 08-22-2009 10:09 PM
POD Farm Plug-In same issue as EZdrummer in PT 8 LE shredhed 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-19-2009 05:03 PM
M-Powered and EZdrummer issue Mad Genius Audio Pro Tools M-Powered (Win) 1 10-24-2008 06:20 AM
fav. hihat mic ? tantejo 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-02-2004 09:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com