Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-17-2011, 10:30 AM
IronClark IronClark is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: USA
Posts: 3
Default Import Audio Problem

I just bought a new 3TB hard drive and am running pro tools 9 LE through that with a duet and my OS is 10.6.3.

Everything works fine on my previous sessions when I open them, but on new sessions that I create, when I try to import audio of the record takes from my other hard drive, it says:

"Could not complete the Import Audio command because DAE error 35 was encountered."

Please reply to this thread if anyone knows what this means and the solution for it...thank you.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Import audio raimo s Pro Tools M-Powered (Win) 0 09-18-2007 12:08 AM
import audio problem Paul Cavins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 10-07-2004 01:05 PM
Import Audio Problem All Ears Post - Surround - Video 1 01-11-2004 03:52 PM
Import audio problem Markeyz 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 10-02-2003 03:27 PM
import audio problem piacere Digidesign Hardware & Software 0 03-21-2003 08:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:22 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com