Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-07-2010, 01:15 AM
renbak renbak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: oslo
Posts: 7
Default "Next start/end"- shortcut stopped working...?

Suddenly my "Previous start/end" and "Next start/end"-shortcuts have stopped working. Does anyone have any experience with that? It is nudging a couple of frames forward instead of moving to the next clip as it always has done before. Does anyone know if there is a setting where I can change this?
(PT HD 2, v 8, mac os x 10.6.2)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2010, 01:35 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

If something suddenly goes out of whack without you changing something, I suspect that the PT preferences need to be trashed and rebuilt. Although, I'm not sure which shortcuts you're talking about?
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #3  
Old 12-07-2010, 01:37 AM
renbak renbak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: oslo
Posts: 7
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

It is "L" and "Æ" on a norwegian keyboard (så du var norsk
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2010, 01:50 AM
midnightrambler midnightrambler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: London, UK
Posts: 2,627
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

Quote:
Originally Posted by renbak View Post
Suddenly my "Previous start/end" and "Next start/end"-shortcuts have stopped working. Does anyone have any experience with that? It is nudging a couple of frames forward instead of moving to the next clip as it always has done before. Does anyone know if there is a setting where I can change this?
(PT HD 2, v 8, mac os x 10.6.2)
You've turned Tab To Transient on by mistake. Hit alt-apple-tab to turn it off.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2010, 01:54 AM
Stig Eliassen's Avatar
Stig Eliassen Stig Eliassen is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2005
Location: Norway @ Studio Varmt & Trangt
Posts: 7,455
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

Quote:
It is "L" and "Æ" on a norwegian keyboard (så du var norsk
Ah, I see. Seems to be equivalent to Tab and Shift-Tab, yes?
__________________
Studio rig - Pro Tools|HDX 2018.7 | Logic Pro X.4.2 | Avid HD I/O (8x8x8) | 6-core 3.33 Westmere w/24GB RAM | OS 10.12.3 | D-Command ES | Eleven Rack | Vienna Ensemble Pro 5
Mobile rig - Macbook Pro i7 w/16GB RAM | UA Apollo 8p | Pro Tools|HD 2018.3 | Logic Pro X.4.2 | OS 10.12.6
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2010, 01:55 AM
renbak renbak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: oslo
Posts: 7
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

Perfect! Thank you midnightrambler
Reply With Quote
  #7  
Old 12-07-2010, 01:59 AM
renbak renbak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: oslo
Posts: 7
Default Re: "Next start/end"- shortcut stopped working...?

Quote:
Originally Posted by PT Lover View Post
Ah, I see. Seems to be equivalent to Tab and Shift-Tab, yes?
Excactly
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FastTrack Ultra 8R stopped working - have tried "everything"! trumling Pro Tools M-Powered (Mac) 2 03-15-2015 10:18 AM
Difference between "Go to Song Start" and "Return to start of session" shortcut pericoloso Pro Tools 10 2 09-22-2013 12:44 AM
"Pro Tools application has stopped working" Sandra report inside... JLiRD808 Windows 2 09-15-2012 08:27 AM
"Pro Tools Application Has Stopped Working"... shanex100 Windows 0 03-08-2011 02:33 PM
Transfuser stopped working: "set the correct path on set up page" dannielexists Virtual Instruments 2 09-16-2010 05:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com