Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2001, 08:39 PM
themaskedman themaskedman is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Los Angeles, CA.
Posts: 55
Default New G4\'s(466/566) w/PT v5.0.1

will the new approved G4's(466 + 533) work with PT v5.0.1 ??? has anyone tried this? is there anyone using the new G4's with v5.0.1 right now ??? and is it working properly ???

[This message has been edited by themaskedman (edited January 29, 2001).]

[This message has been edited by themaskedman (edited January 29, 2001).]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New G4's Flosstein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 09-21-2002 12:53 AM
New G4's and Mix or HD?? Anyone out there trying this? edhamilton Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 09-12-2002 12:34 AM
New G4's are here! c-tone Pro Tools TDM Systems (Mac) 18 01-30-2002 07:09 AM
New G4's when???? roberts General Discussion 3 10-05-2001 04:27 PM
pt le and new g4's usinare 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-10-2001 08:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com