Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-09-2005, 07:58 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,597
Default Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems

Pro Tools TDM 6.4.1cs3 Update

For Pro Tools|24 MIX Systems with Pro Tools 6.4.1 on Mac OS X and Windows XP

Now available for download:
http://www.digidesign.com/download/cs/641cs3

What's Fixed in Pro Tools TDM 6.4.1cs3?

In addition to all previous 6.4.1 CS fixes, Pro Tools TDM 6.4.1cs3 contains the following:

Fixed: Launching or Creating a Session with More Than 16 Mono Bus or Output Paths May Result in a Crash (Item #57053)
  • This crash would only occur when all active bus paths were mono (no stereo paths or mono sub-paths) and a Surround Mixer plug-in was installed.
Linked from the Index of Pro Tools CS Downloads, at the top of Support/Downloads:
http://www.digidesign.com/download/cs
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #2  
Old 02-17-2005, 02:09 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems

OK now I have the "this program needs to work on 47 tracks" digi plugin bug/issue. I'll search because I heard this discused before somewhere but if anyone knows off hand what the fix was please let me know.
Thanks
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2005, 12:03 AM
gugu gugu is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Paris, France
Posts: 367
Default Re: Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems

Quote:
OK now I have the "this program needs to work on 47 tracks" digi plugin bug/issue. I'll search because I heard this discused before somewhere but if anyone knows off hand what the fix was please let me know.
Thanks
It's a Waves issue. When you open a plug without closing the Waves plug window, you get that message.

Solution: close the window and reopen the other plug from menu bar.

This Waves bug exists since V3 so it was.....xx years ago

gugu
Reply With Quote
  #4  
Old 02-19-2005, 12:20 PM
Noiz2 Noiz2 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2000
Location: Detroit MI & SF CA
Posts: 1,989
Default Re: Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems

Thanks for the info. Unfortunately I don't have any Waves plugins, and I was opening the Digirack plugin with no plugin windows open.

SO the quest goes forward. I did a bunch of DUC searches and haven't found anything on this "issue". Digi any help?

Thanks
__________________
www.scottkouesound.com
SK
Reply With Quote
  #5  
Old 03-04-2005, 12:47 PM
egedney egedney is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 10
Default Re: Pro Tools 6.4.1cs1 Update for MIX Systems HELP

Digi I hope you're reading this. The cs 1 update has NOT FIXED the following:

Fixed: When Using Pro Tools in +12 dB Fader Gain Mode, the Level on Outputs Could Be Incorrectly Increased by Up to18 dB
(Item #54461)


Creating a large session where the mixer is spread out over multiple DSPs could result in output levels increasing by up to
18 dB.

I've tried updating with cs1, cs2, and cs3 and I'm still having the problem. I've gone thru everything: Creating new session of importing all my session data, trashing prefs, deinstalling the program and reinstalling it. I'm still having this problem. I'm using a G4, 1.3 dual Ghz. OS X.3.4. 6.4.1cs3. I'm using 3 888/24's. This effects my sessions if they are only 18 tracks. If I have a session that's only 8 tracks it doesn't seem to jump in level. But my sessions have to have 32 tracks with Audio on most tracks.

I have to go to a film mixing stage in a week and I can't have the pro tools having these random outputs for the final film mix. PLEASE HELP.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools LE 7.3.1cs3 Update for Mac OS X Avid 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-01-2007 05:13 PM
Pro Tools 7.3.1cs3 Updates for All 7.3.x Systems Avid Technical Alerts 0 06-01-2007 03:09 PM
Pro Tools HD 7.1cs3 Update Avid Pro Tools TDM Systems (Win) 0 01-20-2006 07:05 PM
Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems Avid Pro Tools TDM Systems (Win) 0 02-09-2005 07:59 PM
Pro Tools 6.4.1cs3 Update for MIX Systems Avid General 0 02-09-2005 07:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com