Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Windows

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-24-2012, 06:43 PM
RichWilley RichWilley is offline
Member
 
Join Date: Jan 2012
Location: Asheville, NC
Posts: 19
Default Mic "suddenly" stopped working

I'm using PT10 with M-Audio Fast Track Pro on a Windows 7 computer. My mic is an EV RE20, about a month old.

Today I recorded several tracks and everything was going pretty well except for some static.

I looked up static here and found a post where a guy used compressed air to clean all the connections on his Fast Track Pro, so I did that, and ever since I have no mic through either channel.

Was that the cause, or is it just a coincidence and I'm not seeing what's really going on?

Thanks in advance.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FastTrack Ultra 8R stopped working - have tried "everything"! trumling Pro Tools M-Powered (Mac) 2 03-15-2015 10:18 AM
"Pro Tools application has stopped working" Sandra report inside... JLiRD808 Windows 2 09-15-2012 08:27 AM
need help"Pro Tools Application has stopped working" cab7220 Windows 12 05-16-2011 11:11 PM
"Next start/end"- shortcut stopped working...? renbak Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 12-07-2010 01:59 AM
Transfuser stopped working: "set the correct path on set up page" dannielexists Virtual Instruments 2 09-16-2010 05:37 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com