Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2003, 02:19 AM
chrille2 chrille2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Default Workspace problem dae-43 error PT6.1

when I try to drag my ordinary wav files from the workspace window into the session I get DAE error-43 on an anyfile I am trying to drag in.
These files can still be imported correctly or added correctly when I do it in the region meny, but draging them from workspace gets this dae-43 error

My sessions are bwf and PC-MAC compatible

please help.

Christian
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2003, 03:21 PM
PaulV's Avatar
PaulV PaulV is offline
Avid
 
Join Date: Nov 1998
Location: Avid, San Francisco
Posts: 296
Default Re: Workspace problem dae-43 error PT6.1

At what point do you get this error? Is it as soon as you drop the files, when you hit play, etc.? What happens if you drag the file to the region bin, then drag the newly created region to the timeline? Also, what happens if you hold the Alt key down when you drop - this forces PT to make a copy of the file?

-Paul Vercellotti
Digi Engineering
__________________
Cheers,

Paul Vercellotti
Avid Engineering
Reply With Quote
  #3  
Old 08-29-2003, 04:24 AM
chrille2 chrille2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Default Re: Workspace problem dae-43 error PT6.1

At what point do you get this error?

I drag the file from workspace to the multitrack window to drop it, a couple of second later task window shows up wit the dae-43 error




Is it as soon as you drop the files, when you hit play, etc.?

more or less within 10 seconds after i have dropped them into multitrack. it looks like it starts to move it over for a while before the error shows up in task window





What happens if you drag the file to the region bin,
then drag the newly created region to the timeline? Also,

Same thing.but i never get a chance to drag the newly created region to the timeline while Pt is trying to move it to regionlist same thing happens task windows pops up with the dea-43 eroor




what happens if you hold the Alt key down when you drop - this forces PT to make a copy of the file?

Same thing, but ontop of what happened before I also get the missing file window popping up



Reply With Quote
  #4  
Old 08-29-2003, 04:27 AM
chrille2 chrille2 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Default Re: Workspace problem dae-43 error PT6.1

Still...there is no problem importing these files manually from regionlist, This problem only occurs when I drag them from workspace

Christian
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workspace error bryced87 macOS 2 05-10-2013 10:13 AM
Workspace Problem? formfunction Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-01-2011 02:51 PM
Neo insertion error in the workspace... AudioMatik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-08-2008 04:15 AM
Workspace/Neo Assertion Error statik Pro Tools M-Powered (Mac) 2 07-20-2007 11:20 AM
Assertion error in workspace in 7.3.1 garret Post - Surround - Video 1 02-22-2007 01:30 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com