Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2006, 05:17 PM
e-rase e-rase is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Default Loop Recording in ProTools 7.1 LE

I'm loop recording a 4 bar region with an instrument track and I know from reading and watching tutorials that you can record multiple takes and then listen to each take by Command - Click and Hold. A drop down list appears and then you can select between takes. However this is not working for me. Is there something I missed in someother menu that i need to set? Or anything at all I might have missed? Any and all help would be greatly appreciated!

Thanks
e-rase
Reply With Quote
  #2  
Old 08-01-2006, 03:03 AM
Ben Jenssen's Avatar
Ben Jenssen Ben Jenssen is online now
Member
 
Join Date: May 2000
Location: Oslo
Posts: 4,664
Default Re: Loop Recording in ProTools 7.1 LE

Perhaps you are trying it with the "multi-tool" (or whatever its called)? You must have the "selector-tool" (I think its called) and command-click on the beginning of the region.
IHTH.
__________________
Life-long audio enthusiast and small studio owner. Retired.
Mac Mini M1, 16GB RAM. 512GBinternal(3000MB/s),2TB(1300MB/s),2TB(350MB/s)
MacOS 11.6.8. PT 2020.12.1 (Reinstatement on hold for M3 macs and AS native PT)
Topping D50 DAC, Dynaudio BM6p, Artist Mix, SSL UC1, EuControl on iPad.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2006, 01:19 PM
e-rase e-rase is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 14
Default Re: Loop Recording in ProTools 7.1 LE

Thanks !!! I can't believe I missed something that easy! I appreciate your help!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loop Recording?? DrummermanD General Discussion 4 03-17-2011 07:22 PM
loop recording..please help geeball 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-29-2009 04:19 PM
loop recording MR808 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-08-2004 05:18 PM
Loop Recording Mactronix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-31-2002 09:00 AM
Loop Recording B. Summerfield Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-01-2000 11:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:45 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com