Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-25-2003, 11:47 AM
Antonio Tarantino Antonio Tarantino is offline
Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Solana Beach
Posts: 303
Default How can I make Pro Tools LE recognize my midi keyboard?

Does anyone know How can I make Pro Tools LE recognize my midi keyboard.
What are the settings in Pro Tools I am suppose to use. Can get any midi recording/playback done.
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2003, 01:18 PM
Roy Howell Roy Howell is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Memphis
Posts: 8,635
Default Re: How can I make Pro Tools LE recognize my midi keyboard?

Antonio,
Jonah's right. Initially, if you have your Midi tracks created, you need to create a Stereo Auxillary track. On it's fader in the Mix Window, you need to assign it to the same inputs as you have your Midi keyboard(or whatever) plugged into in the back of the Digi box.
If that doesn't get you going, post back with more info..... -Roy
__________________
rh music
Reply With Quote
  #3  
Old 03-26-2003, 12:10 AM
Jonah Jonah is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: London
Posts: 314
Default Re: How can I make Pro Tools LE recognize my midi keyboard?

You have a midi channel up with it's input set to Digi001, right? I found that I had to set it to Midi All to get midi in.And you've record enabled the track to?o To hear the audio you'll need an aux or audio track set up to recieve input from your midi device.
Perhaps you could post again if you've done all of these.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New iLok. How do i make it recognize Pro Tools 10? iamsunnybrook macOS 10 08-14-2013 02:18 PM
Pro Tools 9.0.2 Update Won't Recognize Oxygen 61 Keyboard Anymore StrokeMyAxe Windows 6 05-09-2011 02:29 PM
Pro tools 8 will not recognize M-Audio midi keyboard jonslaten 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-12-2010 10:11 PM
Pro tools doesn't recognize my keyboard... Zombie Crunch MIDI 5 05-08-2009 01:38 PM
Can't get pro tools to recognize my midi controller bundens 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 05-09-2008 01:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:55 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com