Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 2018

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-07-2018, 11:21 AM
albee1952's Avatar
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: Norwich, CT
Posts: 38,564
Default Waves issue with 2018 and Win 10

If you are having issues with Waves, the solution appears to be;
Update to the latest Waves Central.
Open it and uninstall all Waves plugins.
Do a fresh install of all waves plugins.
I ran into this while trying to install a new plugin I purchased.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, HD/Native, 192 IO
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink, the more I mix

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.3.10 Waves issue please help d02457219 Windows 24 04-29-2019 01:56 PM
Xpand!2 2018 & Air Instruments 2018 lgreen100 Pro Tools 2018 16 02-15-2018 06:01 PM
GUI issue with waves CLA-76 only Raoul23 RTAS & TDM Plug-ins 4 10-04-2017 02:04 PM
Waves issue Frank of Denmark Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-25-2009 08:25 AM
Does anyone else have this Waves issue? Mark Wheaton Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-26-2006 04:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com