Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2003, 11:34 PM
CraigLearmont CraigLearmont is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Alberta
Posts: 235
Default Waves Hardware L2 clock with 192?

Hi there.

I recently purchased a shiny new HD2/192 system, and I was wondering if there is any point to using the BNC clock from the Waves L2 into the 192? How would you do this if you wanted to?

Some people think that a Mix Plus system sounds better if it is clocked externally with an Apogee box, but I'm a little unclear on the whole thing.

What's the difference between clocking via the BNC versus the AES? Can anyone tell me?

I hope this doesn't sound confusing, but I'm betting more than a few of you know the answers to this..

Just wondering.

Thanks!

craiglearmont@mac.com
Reply With Quote
  #2  
Old 03-05-2003, 09:02 AM
CraigLearmont CraigLearmont is offline
Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Alberta
Posts: 235
Default Re: Waves Hardware L2 clock with 192?

Hi again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't select Optical Clock Source in Hardware Setup brassandzin macOS 1 05-11-2012 11:43 AM
Changing Hardware Setting to Clock ADAT using 002 LE favoritemonkey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-25-2009 04:50 AM
"adat" option not showing in clock source: hardware setup! Pran 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-02-2007 03:35 PM
CLOCK ERROR/NO HARDWARE HOOKED UP SIM1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-01-2006 08:49 AM
Waves hardware audioidiot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-08-2005 11:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:02 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com