Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 02-01-2006, 07:52 AM
SIM1 SIM1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 35
Default CLOCK ERROR/NO HARDWARE HOOKED UP

Last nite for the first time since I have used PT (6.0 on PC for 2 years and 7.0 on G5 for a month) I started getting an error to the effect of my clock did not match system and showing no PT hardware connected. Of course a reboot took care of it. Just wondering what is might be. I am thinking that maybe when I installed, there may be some tweaking I can do to the setup I am not aware of. So if there is a thread soemwhere that lays out in common man terms optimal setup for G5 Dual with Tiger OS X, let me know.

Thanks in advance,
SIM1
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error: "Problem detected with audio clock. Check that your clock source and sample... mongo_man 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 28 05-01-2010 06:08 AM
Changing Hardware Setting to Clock ADAT using 002 LE favoritemonkey 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-25-2009 04:50 AM
Waves Hardware L2 clock with 192? CraigLearmont Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-05-2003 09:02 AM
Can USD be used as a clock for 888, even if the serial cable is NOT hooked up? Mt.Everest Pro Tools TDM Systems (Mac) 8 05-04-2001 01:49 PM
Just hooked up to internet, go to laucne PT and error message pops up:"INIT is req"? mikerica101996 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 03-19-2001 09:04 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:53 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com