Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-21-2009, 09:35 PM
Isaacx Isaacx is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 6
Default Quick Pro Tools 8 question

I bought a copy of the new Pro Tools LE 8 and was just wondering if I can use the registration code twice on two different machines in my house. The machines are currently being wiped and rebooted with leopard and vista, or else I'd just install and see if it worked twice...but until then I was hoping someone could help me out.
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 06-22-2009, 07:49 AM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: Quick Pro Tools 8 question

Yes you can, essentially it's the hardware that acts as the dongle.
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #3  
Old 07-02-2009, 05:20 AM
dfk dfk is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default Re: Quick Pro Tools 8 question

I have a Macbook Pro and I partitioned it 50/50 with OSX Leopard on one side and Windows XP Professional SP3 on the other. I successfully installed Pro Tools LE 7.4 on both sides with my 7.4 disc and authorization code but when I updated to 8 on the Windows side, I was unable to update to 8 on the Mac side because it said the activation code I recieved in my email for PT8 had already been used/registered (on the Windows side). If I can install 7.4 on more than one machine/OS, shouldn't I be able to update to 8 on more than one machine/OS? If not, does anyone know how I can un-register PT8 on my Windows side so that I can use the same activation code on the Mac side to upgrade to 8? Any info would be helpfull.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-02-2009, 06:00 AM
The Dougfather The Dougfather is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 3,199
Default Re: Quick Pro Tools 8 question

I think you may be confused with the activation code you receive when registering digi hardware etc. If you have registered your Pro Tools 8 activation online then login to my digi, you should have serial numbers and all the installer downloads available to you. The serial is the same for mac and PC.
__________________
iMac i5 2.8GHz, Macbook Pro 2.4GHz, Pro Tools 10/11, MOTU 828mk2, Presonus Digimax FS, Presonus Firestudio Project, TC Konnekt 24D
---
iCON Photography
Reply With Quote
  #5  
Old 07-02-2009, 11:24 PM
dfk dfk is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default Re: Quick Pro Tools 8 question

I'm sorry, I should have been more specific; the code for the link to the Pro tools 8 download that I received in my email will not allow me to access the download again, even though it's the Leopard version. It says that the code has already been used and therefore I can't use the only code I received for the upgrade more than once? Only once on one OS? The 7.4 disc I have has both Windows and Mac OS install. I need a new code or something.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-02-2009, 11:28 PM
stonehenge stonehenge is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Location: earth
Posts: 230
Default Re: Quick Pro Tools 8 question

try your mydigi account - http://www.digidesign.com/mydigi
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick Pro Tools 11 question Iainwh Pro Tools 11 7 04-20-2013 05:42 PM
Pro Tools 8.0.1cs HD quick question... djoeyd77 Post - Surround - Video 1 05-05-2010 11:53 AM
Quick Pro Tools 5.3 question? futuredood 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 03-11-2004 12:44 AM
Quick Question Regarding Pro Tools.... superflysnuka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-28-2004 08:18 PM
Quick quick quick DSP farm card Question Mr335 Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-06-2002 07:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:12 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com