Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-07-2013, 04:53 AM
miguelangelus miguelangelus is offline
Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Spain
Posts: 2
Default Tempo map (BPM calculation) done wrong by Pro Tools

I am working in different projects using a tempo map and it's been working fine until a few days ago when the BPM calculation done by Pro Tools is completely inaccurate.

I made a video explaining the problem:

The procedure is as follows:
1. Look for the respective transient and add a marker.
2. Select two consecutive markers and press "Cmd" + i.

Please, any feedback or tip that could help me out is highly appreciated, since I need to finish this project soon.

Cheers!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tempo map (BPM calculation) done wrong by Pro Tools miguelangelus macOS 0 01-07-2013 04:47 AM
Exported Audio Has A Wrong Tempo nickmadsen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-17-2012 01:13 AM
tempo is wrong pinnacle Pro Tools 10 2 11-03-2011 03:52 PM
Recorded Midi at wrong tempo? Calvin MIDI 9 01-06-2010 05:14 AM
HELP!!! Wrong Playback/Record Tempo Heck 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-28-2005 04:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com