Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-27-2004, 04:29 PM
snoopy snoopy is offline
Member
 
Join Date: Jul 1999
Location: Hollywood CA
Posts: 744
Default Relative grid weirdness

Has anyone else had this problem.

Sometimes when on the grid (not not relative grid), I can't line up objects to the grid because they are stuck on a relative grid, even though relative is not active. Sometimes just switching to relative and then back fixes it, but not always. It's frustrating when this happens and the only solution is to use slip mode and move things by eye. I am using 67cs3 so maybe cs5 will work better when get a chance to update, but I didn't see anything in the fixes about the relative grid.
__________________
Colin Miller
Teaboy Audio Recall Sheets
http://teaboyaudio.com
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2004, 01:04 AM
travista00 travista00 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: los angeles, ca
Posts: 216
Default Re: Relative grid weirdness

i got the same problem on two different rigs running pt 6.7......
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Grid Mode...Absolute or Relative...the difference? Roy Howell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 10-12-2012 02:54 PM
Loop/Grid Weirdness nanoweber 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-10-2010 09:28 AM
Separating MIDI Notes in Relative Grid Mode filosofem MIDI 0 03-13-2009 03:22 PM
Grid Button resets to "Relative Grid" 7k ProControl, Control|24, Command|8 4 01-26-2008 06:47 PM
Feature request: relative grid lock mr.armadillo Post - Surround - Video 0 01-24-2007 02:11 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:27 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com