Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2016, 09:57 AM
TonyFlyingSquirrel's Avatar
TonyFlyingSquirrel TonyFlyingSquirrel is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Auburn, Wa.
Posts: 102
Default Sonic Projects Plugins

Has anyone tried this plugin with Pro Tools 12?

http://www.sonicprojects.ch/opxpro2/description.html

Feedback?
__________________
"Bite off more than you can chew, then start chewing".
Apple iMac 27-inch 3.4GHz Quad-core i7 (Mid 2011)OS X 10.9.5 (13F34)Memory 32 GB 1333 MHz DDR3, Hard Drive:1.0TB HDD + 256GB SSD
Optical Drive:SuperDrive-DL
Video Card:AMD Radeon HD 6970M-1024 MB, Audio Interface: Avid Fast Track Duo
Midi I/O: Arturia, (The Laboratory 49), V-Collection 3 & 4, Beta Tester for V-5 & Analog Lab 2.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-13-2016, 09:26 AM
Shan's Avatar
Shan Shan is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver, B.C.
Posts: 13,589
Default Re: Sonic Projects Plugins

It's good, but you'll need a VST hosting solution to use it in PT.

Shane
__________________
Pro Tools Power User Editing

Give your plug-ins a facelift...and skin 'em!
__________________

"Music should be performed by the musician, not by the engineer."

Michael Wagener 25th July 2005, 02:59 PM

__________________

Pro Tools|HD Native 9.0.1 | Pro Tools|HDX 10.2 | Studio One | REAPER 4.22 | HD OMNI | HoboMac Pro 2.26Ghz Quad-Core | W7 Ultimate 64-bit
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2016, 02:10 PM
TonyFlyingSquirrel's Avatar
TonyFlyingSquirrel TonyFlyingSquirrel is offline
Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Auburn, Wa.
Posts: 102
Default Re: Sonic Projects Plugins

Quote:
Originally Posted by Shan View Post
It's good, but you'll need a VST hosting solution to use it in PT.

Shane
Thanks Shane!
__________________
"Bite off more than you can chew, then start chewing".
Apple iMac 27-inch 3.4GHz Quad-core i7 (Mid 2011)OS X 10.9.5 (13F34)Memory 32 GB 1333 MHz DDR3, Hard Drive:1.0TB HDD + 256GB SSD
Optical Drive:SuperDrive-DL
Video Card:AMD Radeon HD 6970M-1024 MB, Audio Interface: Avid Fast Track Duo
Midi I/O: Arturia, (The Laboratory 49), V-Collection 3 & 4, Beta Tester for V-5 & Analog Lab 2.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to create any Projects (3 of 3 Projects | max reached | 0% Storage used) clusterer Avid Cloud Collaboration 15 04-07-2016 01:05 AM
FS: Sonic NoNoise JanuS Buy & Sell 0 02-20-2013 07:10 AM
Are LE factory plugins be useable in M powered projects? Strebor24 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-11-2010 06:03 PM
BBE sonic maximizer??? jlcnyc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-15-2005 03:18 PM
New RTAS plugins for PC from Sonic Timeworks LEV 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 06-19-2002 05:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:04 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com