Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-12-2004, 01:54 AM
ongaku ongaku is offline
Member
 
Join Date: Jan 2001
Location: Paris, France
Posts: 92
Default OFFLINE media/audio

It's a problem ever since I started to use PT, how can you get rid of the dialog box asking you to find a "lost" file in your session.I mean when you remove the file from the paylist, from the files folder in your disk, it's STILL asking you for that file, and searching for offline media or audio isn't working either(of course,the file is GONE).
Running PTle 5.2 with OS 9.2.
Thanx for your help Ducers.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Find Offline Media...where is this option? EricWillhelm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-22-2009 04:19 PM
OMF from Avid with Media Offline Andy Caretti Post - Surround - Video 1 01-18-2008 01:15 AM
How to log offline media?! Frank Kruse Post - Surround - Video 5 08-19-2005 02:19 PM
Logging Offline Media Rizman Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 04-01-2004 11:56 AM
OMF Import with offline media causes assertion matt connolly Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-19-2004 08:15 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com