Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-14-2010, 02:06 PM
songman songman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 698
Default green-orange light

Suddenly the green light on the on-off button of one of my 192 digital I/O's no longer turns orange after having shut down the computer. The other interfaces are OK. Anything to worry about?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-14-2010, 02:51 PM
diamondschwin diamondschwin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Nashville/NYC
Posts: 514
Default Re: green-orange light

are your cards in an expansion chassis? new computer?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-14-2010, 11:07 PM
songman songman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 698
Default Re: green-orange light

Quote:
Originally Posted by diamondschwin View Post
are your cards in an expansion chassis? new computer?
No and no. But I did have a core card repaired. But then the interface is not connected to that core card but to an accel card. So I also connected the interface to another card to see and that makes no difference. Furthermore, I now noticed that when starting up the interfaces they all nicely have orange lights except the faulty one: the orange light blinks for a second and turns to green almost immediately, all this before the computer has been powered up.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-15-2010, 05:16 AM
songman songman is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Posts: 698
Default Re: green-orange light

OK, I found it (I think) but I cannot explain it. It was in the interface and not the cards, because the phenomenon even happened when the interface was disconnected from the computer. But then when I disconnected also the adat input cable the problem was gone. Then when I put in the inputs again it staid gone and has been gone ever since. Anyone care to explain?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003 rack is not connecting. Blinking green light. no HOST 1394 light. ccgascity1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 01-14-2011 12:41 PM
Mbox2 Firewire Blinking Green / Orange Lights after PT8 Upgrade Attempt...Please Help Squid Vicious 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-17-2009 03:37 AM
Power Indicator Light on MBox 2 Pro - Orange or Green? Alan Brownstein 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-07-2007 04:10 PM
Blinking green light? jim jedlicka 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-28-2004 12:16 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com