Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2007, 08:57 PM
jmariogo jmariogo is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1
Default problem when turning on 003 rack

the second time I turned on the digi 003 rack, it looks like it has some short circuit. all buttons start to blink, 3 times, and it has some sparkling sound , but then it appears to be just fine. Does anybody know anything about this? it is something wrong? or is it normal?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2007, 10:09 PM
bladesg bladesg is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Australia
Posts: 485
Default Re: problem when turning on 003 rack

My 003R does this too, apparently it is normal though and mine workks fine too.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-01-2007, 10:50 AM
rossi68 rossi68 is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Location: Norway
Posts: 353
Default Re: problem when turning on 003 rack

003 same here
__________________
Antelope Orion Studio 2017, UA 4-710, Presonus digimax FS, Sony DMX r100
Reply With Quote
  #4  
Old 08-01-2007, 11:00 AM
HGC HGC is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 71
Default Re: problem when turning on 003 rack

Yeah, mine does this too. I'm pretty sure it's just the relays clicking.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack & Ground Control Pro MIDI Problem: Amp Output keeps turning off! sharchik Eleven Rack 2 10-26-2011 02:06 PM
DIGI 003 RACK - POPS AND CLICKS WEN TURNING ON fabiomauro 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-05-2007 01:42 PM
turning a 002 rack off !? tomv-k 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 09-14-2006 05:30 AM
Digi 002 Rack not turning on ChiliPeppers76 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-19-2005 12:57 PM
002 Rack Turning off and On Blind Ruckus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 09-15-2004 06:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 07:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com