Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 01-26-2004, 07:03 PM
onecrackedmind onecrackedmind is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: CA, U.S.A.
Posts: 22
Default my 002 keeps turning off, can someone help?

i do not know what is wrong with my unit it keeps shutting off on me.
this has never happened before, only since i upgraded to 6.1.1
i dont't know if that has anything to do with it but i am pretty despereate right now, considering all the work and money i ahve put into this.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mbox 2 Not Turning On cegan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-05-2011 06:57 PM
Problems turning on. smfelton ProControl, Control|24, Command|8 5 07-26-2009 04:14 AM
Turning on 003 before or after PC boot? Silence 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-11-2009 06:46 AM
Phantom turning off Kroger ICON & C|24 2 03-17-2006 12:19 PM
Turning LPs into CDs michael c General Discussion 4 06-18-2001 09:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:51 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com